با خواص کیوی آشنا شوید

جمعه 5 مهر 1398
16:27
salamat

با خواص کیوی آشنا شویدخواص خوراکیها


میوه کیوی از جمله میوه های دوستداشتنی و زمستانی است که به وفور در بازار یافت می شود. این میوه علاوه بر خواص فراوانی که دارد می تواند یک دسر خوشمزه و با یکی از خوراکی های سالاد شما باشد. خواص کیوی برای سلامتی را در پرشین وی بخوانید.

بررسی خواص کیوی

بر اساس تحقیقات بیش از ۴۰ گونه کیوی در سراسر جهان وجود دارد و این میوه یکی از خوراکی‌های مطبوع و مورد علاقه دوستداران سلامتی به شمار می‌آید.

این میوه سرشار از فیبر و ویتامین های C، E، منیزیم، فولات و روی بوده و به ویژه پوست آن با درصد بالاتری از قسمت‌های درونی‌اش حاوی فیبر و انواع ویتامین است. بسیاری از دوستداران این میوه در سراسر دنیا این میوه را به همراه پوست آن مصرف می کنند، هرچند باید حتماً قبل از مصرف با پوست، میوه به طور کامل شسته و ضدعفونی شود.

خوردن این میوه با معده خالی توصیه نمی شود زیرا حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C است و می تواند باعث اسیدی شدن محیط معده و بروز دردهای گوارشی شود.

خواص کیوی


خواص کیوی برای سلامتی

کیوی سرشار از ویتامینC می باشد. مقدار پتاسیم آن از نظر وزنی تا حدی کمتر از موز است. همچنین دارای ویتامین A’E’کلسیم’آهن و اسید فولیک می باشد. یک عدد کیوی متوسط ۴۶ کالری انرژی دارد.

کیوی دارای مقادیر زیادی آنزیم حل کننده پتاسیم به نام پاپایین است که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است اما احتمال دارد برای برخی افراد آلرژی زا باشد. بویژه افرادی که به آناناس حساسیت دارند مستعد حساسیت به این میوه نیز هستند. این آنزیم با پختن میوه به سرعت از بین می رود.

به این ترتیب استفاده از کیوی خام در دسرهای حاوی شیر یا هر فراورده لبنی دیگر نامناسب است زیرا این آنزیم در عرض چند دقیقه در حالیکه بوی بسیار بدی تولید می کند شروع به حل کردن پروتئین شیر می نماید.

معرفی خواص کیوی

متأسفانه آنزیمهای کیوی در معده به وسیله اسید معده از بین می رود. اما اسید معده بعد از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد’ مقداری خنثی می شود و آنزیمهای کیوی می توانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است تا مواد پروتئینی در اثر این آنزیمها به قطعات کوچکتری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین را در معده و روده آسانتر می کند.

خواص کیوی


آشنایی با خواص کیوی

کیوی مانند قرص آسپرین موجب رقیق شدن خون شده از ایجاد پلاک در خون جلوگیری می کند. این میوه به دلیل خاصیت کاهندگی که بر سطح تری گلیسیرید دارد ‘ از غلظت خون می کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته ها جلوگیری می کند.

درباره عوارض کیوی بیشتر بدانید

میوه کیوی حاوی مقدار قابل اندازه گیری از اگزالات‌ها است. این ماده به طور طبیعی در بیشتر گیاهان و حیوانات یافت می‌شود. زمانی که اگزالات در مایعات بدن بیش از حد تجمع پیدا می‌کند، می‌تواند کریستالیزه شود و در نهایت مشکلاتی برای سلامتی بدن ایجاد نماید. افرادی که مشکلات کلیوی یا مشکلات مرتبط با کیسه صفرا را دارند بهتر است از خوردن کیوی اجتناب کنند. بحث‌های زیادی در مورد مقدار مناسب این میوه وجود دارد. کیوی همچنین حاوی مواد آنزیمی مرتبط با سندرم حساسیت به لاتکس میوه است. اگر به لاتکس حساسیت دارید، ممکن است به کیوی نیز حساسیت داشته باشید.از آنجایی که رسیده کردن کیوی با گاز اتیلن این ماده را افزایش می‌دهد بهتر است از میوه‌های طبیعی استفاده کنید. پختن نیز می‌تواند چنین آنزیم‌هایی را غیر فعال نماید.


منبع: پرشین وی


[ بازدید : 171 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به اخبار روز دنیا در زمینه بهداشت و سلامت است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]